EHBO diploma verlengen | ehbocollege.nl

Ups! Please enter Gallery folder name in the appropriate field or deactivate Slideshow.

EHBO diploma verlengen

Gelijk jouw EHBO diploma verlengen? Klik hier!

EHBO diploma beperkt geldig

Na twee jaar vervalt je EHBO diploma en moet je van voren af aan beginnen. Dat is zonde natuurlijk. Door regelmatig een EHBO herhaling te volgen kun je het EHBO diploma verlengen en dus geldig houden. Ga gelijk naar de cursuskalender om te zien wanneer de volgende bijscholing is.

Hieronder tref je de opleidingen die gepland zijn. De opleidingen die hier worden weergegeven staan open voor individuele inschrijving. Door op de titel van de opleiding te klikken kom je op de detailpagina. Let op, een opleiding kan een bepaald aantal deelnemers nodig hebben om door te gaan.

Er zijn geen cursussen gepland. Neem contact op om te informeren naar komende data.

EHBO diploma verlengen in 1 dag

In een bijscholing EHBO ga je primair het EHBO diploma verlengen. Dat doen we alleen niet door alleen maar droog te herhalen wat je al kent of kunt. Een herhaling EHBO is interactief, verdiepend en zorgt dat je als EHBO’er niet alleen het diploma geldig houdt, maar ook steeds wat kennis en vaardigheden uitbreidt.

Bij ehbocollege organiseren we de verlenging EHBO in één dag. We kiezen daarvoor omdat bewezen is dat je daar méér van leert dan heel veel korte, losse bijeenkomsten. De bedoeling is dat je in die dag laat zien dat je nog “competent” bent. Dat betekent dat je alle vaardigheden die bij de basisopleiding EHBO horen nog voldoende onder de knie hebt.

Programma EHBO verlengingEHBO diploma verlengen

De cursusdag heeft niet telkens hetzelfde programma, maar heeft elk jaar een ander aandachtspunt, dat houdt het interessant. Om het diploma geldig te houden, volg je bij ehbocollege.nl elk jaar één dag bijscholing. Na twee jaar wordt je diploma dan verlengd. 

In elke EHBO herhaling zul je ook weer reanimeren en de AED gebruiken. Mocht je daar een apart certificaat voor hebben (via de Nederlandse Reanimatieraad), dan wordt ook dat weer verlengd.

De jaarlijks terugkerende onderwerpen zijn:

jaarlijks wisselende EHBO onderwerpen

Ook de volgende onderwerpen kun je tegen komen als je het EHBO diploma gaat verlengen. Dit zijn maar wat voorbeelden.

Kosten EHBO diploma verlengen

Wil je het EHBO diploma verlengen? Dan hangen de kosten af van hoe je deelneemt:

Individueel/open inschrijving: € 95,00 incl. BTW per deelnemer
kies een datum in de kalender

Met een eigen groep Vanaf € 80,00 excl. BTW per deelnemer (min. 6 deelnemers)
Neem contact op.

EHBO verenigingen Prijs op aanvraag.
Neem contact op.

Samenvatting