EHBO herhaling en bijscholing | ehbocollege.nl

EHBO herhaling en bijscholing

EHBO herhaling

 
Herhaling volgen en zo je EHBO geldig houden?
Ga naar de cursuskalender

Geldigheid EHBO diploma

Het Oranje Kruis diploma eerste hulp is 2 jaar geldig en wordt telkens met een periode van 2 jaar verlengd. Je kunt je diploma geldig houden door jaarlijks een EHBO herhaling te volgen. Ga gelijk naar de cursuskalender om te zien wanneer de volgende bijscholing is.

Programma EHBO herhalingEHBO herhaling

In de herhalingscursus heb je de gelegenheid om eerder geleerde competenties te oefenen. Is het bij reanimeren 30 om 2, 15 om 2 of 10 om 5? Moet bij de stabiele zijligging de hand in de "alaaf" houding of gestrekt? Moet je bij een wonddrukverband in de richting of uit de richting van het hart rollen? Als je op één van deze vragen het antwoord niet helemaal meer weet, is het tijd voor deze opfriscursus.

De herhalingsopleiding heeft geen vast programma, maar wisselt om het interessant te houden voor de deelnemers. Aanbevolen wordt tenminste 8 uur herhaling per jaar te volgen.

In de herhalingsopleidingen die je op ehbocollege.nl vindt worden ook altijd BLS/AED (reanimatie) herhaald en eventueel verlengd.

De jaarlijks terugkerende onderwerpen zijn:

Verdiepende onderwerpen

Ook de volgende onderwerpen kun je tegenkomen in de bijscholing. Zo houden we je scherp en bij de tijd. We zorgen dat je niet alleen herhaalt, maar ook bijleert.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de verschillende thema's tijdens de EHBO herhalingsopleiding.

Kosten, informatie en inschrijven

Wat de herhaling EHBO kost hangt af van hoe je deelneemt:

In-company: Vanaf € 80,00 excl. BTW per deelnemer (min. 6 deelnemers)
Neem contact op.

Open inschrijving: € 99,00 incl. BTW per deelnemer
Kies een datum in de kalender

EHBO verenigingen: Prijs op aanvraag.
Neem contact op.

Samenvatting