EHBO cursus Amersfoort | ehbocollege.nl

Ups! Please enter Gallery folder name in the appropriate field or deactivate Slideshow.

EHBO cursus Amersfoort

Roep geen help, maar biedt hulp! Schrijf je in voor een cursus EHBO en haal je diploma eerste hulpverlener en verander je van toeschouwer naar hulpverlener.

 
Gelijk inschrijven voor een EHBO cursus in Amersfoort?
Ga naar de cursuskalender

EHBO cursus Amersfoort; snel en goed het 

De EHBO opleiding van ehbocollege.nl draait om het resultaat. Met theorie en vooral veel praktijk wordt je klaargestoomd voor het EHBO examen. Uiteindelijk wordt je eerste hulpverlener en krijg je het officiële diploma van het Oranje Kruis.
De EHBO cursus Amersfoort heeft een flink tempo. Je wordt direct en duidelijk aangesproken en oefent met moderne oefenmiddelen zoals reanimatiepoppen. Daarnaast is er een informele sfeer. Als dit jou aantrekt, kan het juist het verschil maken naar het succesvol behalen van het EHBO diploma.

Kijk hier welke onderwerpen er in de EHBO Amersfoort cursus worden behandeld.

Hoe lang duurt de cursus EHBO?EHBO cursus Amersfoort

De cursus duurt drie zaterdagen. De cursus EHBO begint telkens om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Houdt buiten de cursusdagen rekening met 6 tot 8 uur per week om thuis te oefenen.

Waar volg je de EHBO opleiding in Amersfoort?

De EHBO cursus in Amersfoort wordt gegeven op onze vaste locatie (Zeldertsedreef 2, 3824 EK Amersfoort). De locatie in de wijk Nieuwland is voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Tussen de middag wordt vor een lunch gezorgd.

Wil je met jouw club, bedrijf, vereniging of buurt deelnemen? Dan kan de cursus ook op een andere locatie worden georganiseerd in Amersfoort of daarbuiten. Heb je interesse in zo'n "in-company" opleiding? Neem dan contact op.

Wat kost de cursus EHBO?

De kosten zijn € 235,00 (incl. BTW) per persoon. Daar zitten de kosten voor het examen uiteraard al bij. Ook krijg je de lesboeken die je nodig hebt, kun je het verband gebruiken en zorgen wij uiteraard voor koffie, thee en lunch.

Misschien dat jouw zorgverzekering wel meebetaalt aan de kosten van de EHBO cursus? Afhankelijk van het verzekeringspakket krijg je bij een aantal verzekeraars geld terug als je het diploma haalt. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars voor EHBO.

Begin nu aan de opleiding EHBO!

Wil je EHBO-er worden? Ga naar de cursuskalender en schrijf je in voor deze cursus EHBO Amersfoort!

Inschrijven is mogelijk tot vijf dagen voor de eerste opleidingsdag. Na je inschrijving krijg je een e-mail met alle benodigde informatie om de cursus te kunnen beginnen.