EHBO opleiding voor bedrijven | ehbocollege.nl

EHBO opleiding voor bedrijven

Waarom een EHBO opleiding voor bedrijven?

EHBO opleiding voor bedrijven

Veel bedrijven vinden het niet fijn als collega’s tientallen keren reiskosten maken, reistijd besteden en buiten de werkplek een opleiding volgen. Een in-company opleiding zorgt voor binding met de werkplek en bespaart uiteraard kosten.

De EHBO opleiding voor bedrijven van ehbocollege.nl is hier helemaal uniek in. Bij een EHBO opleiding op uw locatie wordt efficiënt omgegaan met de tijd. In een flink tempo, maar toch een goede sfeer, worden deelnemers klaargestoomd voor het examen. Uiteindelijk halen deelnemers het officiële diploma Eerste hulpverlener van het Oranje Kruis. Het Oranje Kruis is dé certificerende instantie op het gebied van EHBO. De diploma’s van het Oranje Kruis worden overal erkend.

Voordelen van een in-company opleiding EHBO

Hoe lang duurt de EHBO opleiding voor bedrijven

De opleiding duurt 6 dagdelen. Dat is snel. Een “normale” EHBO cursus, door bijvoorbeeld een EHBO vereniging, heeft al snel tientallen bijeenkomsten nodig. Meestal worden de 6 dagdelen van de EHBO opleiding voor bedrijven georganiseerd in drie dagen. De laatste dag doen de deelnemers in de middag het examen.

Praktisch: een EHBO opleiding organiseren

Wilt u een EHBO opleiding voor uw bedrijf laten organiseren? Wij kunnen u helpen. Om de EHBO opleiding goed te laten plaatsvinden is een ruimte nodig met voldoende vrij vloeroppervlak. Als tafels en stoelen aan de kant kunnen is dit wenselijk.
Denkt u verder alvast na over lunch, koffie en thee. Eventueel kunnen wij de catering voor u laten organiseren. Dan heeft u hier geen omkijken naar.

Zorg dat deelnemers snappen waar ze aan beginnen. De EHBO opleiding is uitgebreider dan BHV. Er wordt ook buiten de opleiding verwacht dat deelnemers oefenen. Dit verhoogt de slagingskans. 

Maak afspraken met deelnemers. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken over het aantal examenkansen. Zo kunt u voorstellen het eerste en tweede examen door het bedrijf te laten betalen. De volgende betalen deelnemers zelf. Spreek met collega’s af wanneer/waar zij gelegenheid maken om te oefenen en te leren.

Wat kost de EHBO opleiding voor bedrijven?

Een cursus EHBO kan al vanaf € 175,00 (excl. BTW) per persoon, inclusief kosten van het Oranje-kruis-examen, inzet van lotus slachtoffers, verbandmiddelen en andere oefenmaterialen en hopelijk uiteindelijk het EHBO diploma. Er geldt een minimumaantal van 6 deelnemers.

Reserveer nu vrijblijvend een EHBO opleiding

Als u nu contact opneemt kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en vrijblijvend data reserveren.