In-Company opleiding EHBO | ehbocollege.nl

In-Company opleiding EHBO

In-company EHBO opleiding volgen

Niet in een stoffig lokaal met muffe koffie, maar in een flink tempo en je eigen koffie op locatie in je eigen bedrijf, vereniging of sportclub. De opleiding in 2,5 dag  begint bij nul en eindigt op de laatste halve dag met het examen.

In deze opleiding haal je niet alleen het eenheidsdiploma Eerste hulpverlener van het Oranje Kruis, maar speciaal voor in-company opleidingen ook het diploma BLS/AED van de Nederlandse reanimatieraad, zonder extra kosten.

Wat leer je in een in-company EHBO opleiding?

in-company EHBO opleiding

Tijdens de in-company EHBO opleiding worden alle punten behandeld die thuishoren in een goede EHBO-opleiding, volgens de standaard van het Oranje Kruis. Oefenen staat centraal, maar daarnaast wordt ook op een begrijpelijke manier aandacht besteed aan de theorie. Bij de cursus gebruik je een cursusboek en krijg je handouts waar de stof wat lastiger is. Beiden zitten uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Voor wie is deze EHBO cursus?

De opleiding is bedoeld voor groepen die binnen hun bedrijf, instelling of vereniging een eigen EHBO-opleiding willen organiseren. De cursus wordt op jouw locatie georganiseerd, waarbij wij uiteraard zorgen voor alle hulpmiddelen. In-company oefenen heeft voordelen, omdat je de praktijk leert toepassen in je eigen omgeving / onderneming.

Uit onderzoek blijkt dat leren op een bekende locatie het "referentie-effect" verhoogt. Je koppelt kennis aan dingen die je dagelijks ziet. De "retentieperiode" (hoe snel je handelingen vergeet) wordt hierdoor kleiner.

Hoe lang duurt deze opleiding Eerste hulp?

De opleiding wordt gegeven in 3 dagen (of 5 dagdelen / 20 uur). De cursus leent zich dus uitstekend voor een korte periode of snelle cursus, bijvoorbeeld als spoedopleiding.

De dagen of dagdelen worden samen met jou afgestemd. Na de 2,5 dag training wordt in een halve dag het examen afgenomen door het Oranje Kruis. Ook dat gebeurd op jouw locatie.

Waar wordt de EHBO opleiding gegeven?

De opleiding kan gegeven worden op een door jou gekozen locatie of andere externe locatie (vraag naar mijn adviezen over originele locaties, of laat ons een locatie reserveren).

Wat kost de cursus in company?

Een in-company opleiding eerste hulp bieden wij aan vanaf € 150,00 (excl. BTW) per persoon, inclusief kosten voor het examen, LOTUS-acteurs, verbandmiddelen en het diploma. Er geldt een minimumaantal van 6 deelnemers.

Reserveer nu een in-company EHBO cursus!

Als je contact opneemt, kunnen de mogelijkheden vrijblijvend worden besproken. Ook is het mogelijk om kosteloos data te reserveren.