Opleiding reanimatie en gebruik AED | ehbocollege.nl

Ups! Please enter Gallery folder name in the appropriate field or deactivate Slideshow.

Opleiding reanimatie en gebruik AED

opleiding reanimatie

 
Direct inschrijven voor een opleiding reanimatie?
Ga naar de cursuskalender

Het kan zomaar gebeuren. Tijdens het sporten, op het werk, maar ook gewoon thuis. Iemand zakt in elkaar en blijkt vervolgens niet te ademen. Het is nu aan jou om 112 te beginnen en gelijk te starten met reanimeren. Door reanimatie en geruik van een AED (Automatische externe defibrillator) stijgt de overlevingskans tot 60%!

Wat leer je in een opleiding reanimatie?

Reanimeren is simpelweg het goed uitvoeren van borstcompressies en beademingen. Dat klinkt simpel en is het ook. Een opleiding reanimatie is niet moeilijk en kan al in een dagdeel. Je leert volgens een vast model te reanimeren. Uiteindelijk is het de bedoeling van reanimatie een automatisme te maken, dat je hopelijk nooit hoeft te gebruiken. Bij de reanimatie leer je ook gebruik te maken van een elektronisch hulpmiddel, namelijk de AED.

Hoe leer je reanimeren?

Opleiding reanimatie

Als je een opleiding reanimatie volgt ben je een dagdeel flink aan de slag. De opleiding kenmerkt zich door praktijk. Volgens een bewezen didactisch model leer je niet alleen reanimeren, maar maak je het je eigen. Dat noem je "priming". 

Aan het einde van de opleiding reanimatie kun je:

Verschillende opleidingen reanimatie

Bij élke EHBO cursus van ehbocollege.nl leer je reanimeren. Wil je alleen maar reanimeren, los van een opleiding EHBO, dan kun je kiezen uit de opleidingen hieronder.

Welke opleiding past bij jou?

Soort opleiding Tijdsduur max. deelnemers Resultaat Prijs p.p.
Gebruiksinstructie AED 1,5 uur Max 30 Deelname € 15,00
Workshop reanimatie en gebruik van de AED 4 uur Max 12 Certificaat € 20,00
NRR opleiding BLS/AED 4 uur Max 6 Diploma € 55,00

Alle genoemde prijzen zijn persoon, inclusief BTW. Voor in-company of besloten opleidingen kunnen andere tarieven gelden.

Inschrijven opleiding of meer informatie?

Ben je op zoek naar een cursus of wil je deze opleiding volgen bij ehbocollege.nl? Kijk in de cursuskalender voor de eerstvolgende mogelijkheid om individueel in te schrijven, of neem vrijblijvend contact op.

Zoek je een in-company opleiding of wil je een training voor jouw bedrijf, vereniging of school organiseren? Neem dan ook contact op, met al deze vormen heeft ehbocollege.nl ruime ervaring.