Leren reanimeren en een AED gebruiken | ehbocollege.nl

Ups! Please enter Gallery folder name in the appropriate field or deactivate Slideshow.

Leren reanimeren en een AED gebruiken

 
Direct inschrijven en leren reanimeren?
Ga naar de cursuskalender

Op sommige ervaringen zit je niet te wachten. Reanimatie is er daar ongetwijfeld één van. Toch is het een vaardigheid waar je eigenlijk niet zonder kunt. Het is namelijk zo ontzettend makkelijk. In maar één dagdeel leer je hoe je het verschil kunt maken tussen leven en dood.

Hoe kun je leren reanimeren?

Iedereen kan reanimeren, ongeacht je leeftijd. Reanimatie is simpel en bestaat eigenlijk uit het toedienen van compressies op de borst en beademingen. Door die twee handelingen help je de circulatie in het lichaam op gang te houden, waarmee het hart het hopelijk zelfstandig weer overneemt. Gebruik je als aanvulling op de reanimatie ook nog een AED (Automatische externe defibrillator), dan kan de overlevingskans stijkgen tot wel 60%.

Programma reanimatiecursus?

Leren reanimeren

Leren reanimeren? Als je een cursus volgt ga je volop aan de slag. Door de unieke methode wordt reanimatie niet alleen een kunstje, maar maak je de vaardigheden eigen. Je leert in telkens een vaste volgorde alle stappen vanaf het letten op veiligheid, tot uiteindelijk het toepassen van de AED en overname door professionele hulpverleners (ambulance). 

Besluit je te leren reanimeren, dan kun je aan het einde van de cursus

Verschillende opleidingen reanimatie

In het overzicht hieronder tref je de verschillende mogelijkheden om te leren reanimeren. Ga je een EHBO basisopleiding, EHBO specialisatie of herhalingsopleiding EHBO volgen? Dan krijg je ook altijd reanimatie te leren en oefen je met het gebruik van de AED.

Welke opleiding past bij jou?

Soort opleiding Tijdsduur max. deelnemers Resultaat Prijs p.p.
Gebruiksinstructie AED 1,5 uur Max 30 Deelname € 15,00
Workshop reanimatie en gebruik van de AED 4 uur Max 12 Certificaat € 20,00
NRR opleiding BLS/AED 4 uur Max 6 Diploma € 35,00

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Voor in-company of besloten opleidingen kunnen andere tarieven gelden.

Inschrijven opleiding of meer informatie?

Ben je op zoek naar een cursus of wil je deze opleiding volgen bij ehbocollege.nl? Kijk in de cursuskalender voor de eerstvolgende mogelijkheid om individueel in te schrijven, of neem vrijblijvend contact op.

Zoek je een in-company opleiding of wil je een training voor jouw bedrijf, vereniging of school organiseren? Neem dan ook contact op, met al deze vormen heeft ehbocollege.nl ruime ervaring.