Cursuskalender | ehbocollege.nl

Cursuskalender

Competentiebijeenkomst

Ben jij in het bezit van een geldig EHBO diploma, maar verloopt het binnenkort? Heb je te weinig herhalingsopleidingen gevolgd? Dan kun je deze competentiebijeenkomst in combinatie met een reguliere herhalingsopleiding.

Tijdens een competentietoets worden de ontbrekende competenties (dus de andere helft, die niet in de herhaling van die periode worden behandeld) getoetst. Het begint met een in-toets. Je gaat met de lotus aan de slag en we kijken wat het startniveau is. Vervolgens krijg je kort een aantal instructies en verbeterpunten. Vervolgens die je in een carrousel bij twee lotussen een aantal casussen, waar we toetsen of de competenties 'voldoende' zijn. 

Verschil competentiebijeenkomst en herhalingsopleiding EHBO

Normaal gesproken leer je in een herhalingsdag ook allerlei leuke en nuttige uitbreidingen. Dat is bij een competentietoets niet zo. Het gaat dan echt alleen om het toetsen van wat je nog kunt. Meedoen aan de competentietoets is helaas geen garantie voor verlenging. Het is dus handig als je van tevoren thuis ook nog wat oefent.

Aanmelden competentiebijeenkomst EHBO

De competentietoets wordt gepland bij voldoende aanmelding. De kosten zijn gelijk aan de kosten van een herhalingsopleiding.

 

Tijdens een competentietoets worden de ontbrekende competenties (dus de andere helft, die niet in de herhaling van die periode worden behandeld) getoetst. Het begint met een in-toets. Je gaat met de lotus aan de slag en we kijken wat het startniveau is. Vervolgens krijg je kort een aantal instructies en verbeterpunten. Vervolgens die je in een carrousel bij twee lotussen een aantal casussen, waar we toetsen of de competenties 'voldoende' zijn. Normaal gesproken leer je in een herhalingsdag ook allerlei leuke en nuttige uitbreidingen. Dat is bij een competentietoets niet zo. Het gaat dan echt alleen om het toetsen van wat je nog kunt. Meedoen aan de competentietoets is helaas geen garantie voor verlenging. Het is dus handig als je van tevoren thuis ook nog wat oefent.
 
De competentietoets wordt gepland bij voldoende aanmelding. Jij bent de eerste die zich laat horen. De competentietoets wordt dan vlak na de herhalingen (dus in september of in april) georganiseerd. Ook is er nog een optie in december.

Aanmelden

Log eerst in of registreer aan de rechterzijde van dit scherm. Daarna kun je inschrijven.

Je bent niet ingeschreven voor deze opleiding.


Wil je meer informatie? neem contact op.

In het kort

Soort EHBO opleiding :
EHBO herhalingsopleiding

Aanvang :
vr 28 sep 2018 18:00 uur

Kosten :
€ 99
(inclusief Lotus, verbandmateriaal, koffie, thee, BTW en verlenging diploma (indien competent))

Locatie :
Zeldertsedreef 2, 3824 EK Amersfoort

Inschrijven mogelijk :
Ja er is nog plek

Inloggen

Log hier in als je al een gebruikersnaam hebt

Eerste keer hier? Dan eerst registreren.