Cursus EHBO: Individueel klassikaal

Roep geen help, maar biedt hulp! Schrijf je in voor een cursus EHBO en haal je diploma eerste hulpverlener en verander je van toeschouwer naar hulpverlener.

Direct inschrijven voor een EHBO opleiding?
Bekijk hier de komende cursusdata!

Wat is een cursus EHBO?

In 2,5 dag wordt je met theorie, maar vooral met véél oefenen voorbereid op het examen. Uiteindelijk haal je na deze cursus het diploma eerste hulp van het Oranje Kruis.
Deze cursus EHBO kenmerkt zich door een informele sfeer, professioneel oefenmateriaal en een flink tempo. Voor de mensen die dat aanspreekt, zijn dat juist de kenmerken die zorgen dat je een opleiding niet “volgt” maar “doet”. Kijk hier welke onderwerpen er worden behandeld.

Hoe lang duurt de cursus EHBO?

De cursus duurt in totaal drie dagen. Je bent 2,5 dag actief bezig alles te leren. De laatste halve dag doe je het examen. De EHBO opleiding wordt meestal op zaterdagen georganiseerd. De cursus EHBO begint telkens om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Houdt buiten de cursusdagen rekening met 6 tot 8 uur per week om thuis te oefenen.

Waar volg je de EHBO opleiding?

De EHBO opleiding wordt gegeven op onze vaste locatie (Beeldschermweg 6a in Amersfoort).
Wil je deze cursus EHBO organiseren op jouw eigen locatie voor een organisatie, bedrijf, club of vereniging? Het is ook mogelijk de opleiding in-company te organiseren! Neem dan contact op.

Wat kost de basisopleiding EHBO?

De basisopleiding EHBO kun je volgen voor € 235,00 (incl. BTW) per persoon. Deze eerste hulp cursus is inclusief examenkosten, diploma, lesboeken, gebruik van verbandmiddelen, koffie, thee, lunch en nog veel meer.

Haal nu het EHBO diploma!

Wil je EHBO-er worden? Ga naar de cursuskalender en schrijf je in voor deze cursus EHBO!

De opleiding kan doorgaan als minimaal 6 personen zich hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot vijf dagen voor de eerste opleidingsdag.