E-learning EHBO

Eerlijk is eerlijk: EHBO is doen en dus kun je het niet leren door alleen maar een e-learning module. Je kunt wel heel goed met e-learning voorbereiden op de theorie, opfrissen of bijscholen!

Inhoud e-learning EHBO

Een e-learningmodule volg je vanachter de computer, je tablet of op je mobiele telefoon. Vanuit je luie stoel, in de trein en wanneer het jou uitkomt! Ideaal dus als je druk bezet bent, of juist als je op je eigen tempo kennis wil vergaren. Ehbocollege.nl maakt gebruik van een e-learningmodule van experts, namelijk DocZero! Zij zijn gespecialiseerd in e-learning. Dat zorgt ervoor dat je er écht wat van leert. Daarom gebruiken wijdus geen zelfgeknutselde en slecht ontworpen modules, maar kwaliteitsmateriaal van deskundigen.

Hoe werkt een e-learningmodule EHBO?

Deze EHBO cursus is bedoeld voor iedereen die in staat is zelfstandig te studeren en maar kort tijd kan of wil besteden aan de praktijk.

Als je je inschrijft voor een basisopleiding EHBO met ‘blended learning’ krijgt je ruim voor de praktijkdagen de inlogcodes voor de e-learning toegestuurd.

Het is ook mogelijk om alleen maar de e-learningcursus EHBO te volgen. Na jouw aanmelding krijg je dan ook per e-mail alle informatie die nodig is om in te loggen en de module te volgen, alleen dan zonder praktijkdagen.

Je hoeft niet veel van computers te weten om de e-learningmodule te volgen.

Tijdsduur van de elearning EHBO

Gemiddeld ben je ongeveer 2 tot 6 uur bezig met de e-learningcursus. Je kunt gedurende 3 maanden nadat ij een account voor je hebben aangemaakt zo vaak inloggen als je wil en de cursus opnieuw doen.

Heb je de onlinecursus goed afgerond, dan kun je een certificaat downloaden!

Wat kost het?

Wil je alleen de e-learningcursus volgen? Die kost € 40,00 inclusief BTW. Bij de basiscursus EHBO (met praktijkdagen) zijn die kosten al inbegrepen