EHBO cursus Almere

Stop met zoeken, volg nu een EHBO cursus in Almere!
Ga naar de cursuskalender

EHBO cursus Almere: haal snel het diploma!

Of je nu het EHBO diploma wil halen voor je beroep, uit interesse of als actieve vrijwilliger van een vereniging, het draait vaak om het diploma en dus het examen. Bij ehbocollege.nl is dat precies waar we je voor opleiden, daarom is het slagingspercentage ook bovengemiddeld hoog.

De EHBO cursus Almere kenmerkt zich door een goed tempo, leuke sfeer en vooral veel oefenen. Dat oefenen doe je met moderne verbandmiddelen en oefenmaterialen, maar ook door de inzet van een lotus (slachtofferacteur). Zo zorgen we dat je niet alleen droog theorie leert, maar echt de praktijk ervaart.

Trekt dit je aan? Dan is de EHBO cursus iets voor jou!

Kijk hier welke onderwerpen er in de EHBO cursus in Almere behandeld.

Hoe lang duurt de EHBO cursus?

De EHBO cursus bestaat uit drie zaterdagen. Dat is tweeënhalve dag “les”. Daarna doe je in het laatste dagdeel het examen. De cursus EHBO begint telkens om 09:00 uur in Almere en eindigt om 17:00 uur. Buiten de cursusdagen wordt van je verwacht dat je thuis oefent en de stof doorleest. Alleen daarmee wordt de slagingskans voldoende.

Waar volg je de EHBO cursus?

De locatie van de EHBO cursus in  Almere is verschillend. Je kunt in de kalender zien waar de komende tijd opleidingen worden gegeven.

Is er nu geen cursus in Almere? Dan kun je ook deelnemen aan de cursus in Amersfoort. Die wordt gegeven de vaste cursuslocatie van ehbocollege.nl in Amersfoort.

Wil je met een eigen groep van jouw bedrijf, vereniging of andere club deelnemen? Dat kan. ehbocollege.nl organiseert zogenaamde in-company opleidingen, op een locatie die jij kiest en regelt. Heb je interesse in zo’n in-company EHBO opleiding? Neem dan contact op.

Kosten EHBO cursus Almere?

Een EHBO opleiding, inclusief BTW, examen, lunch, lesboeken en gebruik van alle oefenmaterialen kost slechts € 300,00 (incl. BTW) per persoon. Natuurlijk zorgen we ook voor koffie, thee en een lekker broodje met soep tijdens de lunch. Tussen de cursusdagen door kun je verbandmateriaal lenen om thuis te oefenen.

Goed verzekerd? Mooi zo! Misschien krijg je geld terug van jouw zorgverzekeraar. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars voor EHBO.

Begin nu aan de opleiding EHBO!

Wil je EHBO-er worden? Ga naar de cursuskalender en schrijf je in voor deze cursus EHBO Almere!

je kunt inschrijven tot vijf dagen voor aanvang van de EHBO cursus. Na je inschrijving krijg je een e-mail met alle benodigde informatie om de cursus te kunnen beginnen.