EHBO cursus Utrecht

EHBO cursus Utrecht: haal het diploma!

In Utrecht een EHBO cursus volgen? Dat kan omdat je wilt helpen, maar natuurlijk ook voor het diploma. Uiteindelijk wordt je voorbereid op het examen. Dat examen wordt afgenomen door het Oranje Kruis. Je krijgt uiteindelijk ook het officiële diploma van het Oranje Kruis.
De EHBO cursus Utrecht heeft een flink tempo. Je wordt direct en duidelijk aangesproken, oefenen staat centraal en er is een informele sfeer. Daarnaast oefen je met moderne verband- en oefenmaterialen. Tussen de lessen door kun je verband lenen om thuis te oefenen.

Trekt dit je aan? Dan kun jij het EHBO diploma halen!

Kijk hier welke onderwerpen er in de EHBO cursus in Utrecht behandeld.

Hoe lang duurt de cursus EHBO?

De EHBO cursus bestaat uit drie dagen. Dat zijn tweeënhalve dag “les”. Daarna doe je in het laatste dagdeel het examen (3 zaterdagen). De cursus EHBO begint telkens om 09:00 uur in Utrecht en eindigt om 17:00 uur. Buiten de cursusdagen wordt van je verwacht dat je thuis oefent en de stof doorleest. Alleen daarmee wordt de slagingskans voldoende.

Waar volg je de EHBO cursus?

De locatie van de EHBO cursus in Utrecht wisselt. Je kunt in de kalender de mogelijkheden in de komende tijd vinden.

Is er nu geen cursus in Utrecht Dan kun je ook deelnemen aan de cursus in Amersfoort. Die wordt gegeven op onze vaste locatie in Amersfoort.

Wil je met een eigen, door jou samengestelde groep deelnemen? Dan kan de cursus ook op een andere locatie worden georganiseerd in Utrecht, Amersfoort of daarbuiten. Heb je interesse in zo’n EHBO opleiding voor bedrijven? Neem dan contact op.

Wat kost de cursus EHBO in Utrecht?

De kosten zijn € 300,00 (incl. BTW) per persoon. Daar zitten de kosten voor het examen uiteraard al bij. Ook krijg je de lesboeken die je nodig hebt, kun je het verband gebruiken en zorgen wij uiteraard voor koffie, thee en lunch.

Ben je aanvullend verzekerd? Mooi, misschien krijg je misschien wel geld terug van jouw verzekeraar!
Afhankelijk van het verzekeringspakket krijg je bij een aantal verzekeraars geld terug als je het diploma haalt. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars voor EHBO.

Begin nu aan de opleiding EHBO!

Ook het EHBO diploma halen? Ga naar de cursuskalender en schrijf je in voor deze cursus EHBO Utrecht!

je kunt inschrijven tot vijf dagen voor aanvang van de EHBO cursus. Na je inschrijving krijg je een e-mail met alle benodigde informatie om de cursus te kunnen beginnen.