In-Company opleiding EHBO

In-company EHBO opleiding volgen

Niet in een stoffig lokaal met muffe koffie, maar in een flink tempo en je eigen koffie op locatie in je eigen bedrijf, vereniging of sportclub. De opleiding in 3 dagen  begint bij nul en eindigt op de laatste halve dag met het examen.

In deze opleiding haal je niet alleen het eenheidsdiploma Eerste hulpverlener van het Oranje Kruis, maar speciaal voor in-company opleidingen ook het diploma BLS/AED van de Nederlandse reanimatieraad, zonder extra kosten.

Wat leer je in een in-company EHBO opleiding?

in-company EHBO opleiding

Tijdens de in-company EHBO opleiding behandelen wij alle punten die thuishoren in een goede EHBO-opleiding, volgens de standaard van het Oranje Kruis.
Oefenen staat centraal, maar besteden we ook op een begrijpelijke manier aandacht aan de theorie.
Bij de cursus gebruik je een cursusboek of e-learningmodule en krijg je handouts waar de stof wat lastiger is. Beiden zitten uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Voor wie is deze EHBO cursus?

De opleiding is bedoeld voor groepen die binnen hun bedrijf, instelling of vereniging een eigen EHBO-opleiding willen organiseren. De cursus wordt op jouw locatie georganiseerd, waarbij wij uiteraard zorgen voor alle hulpmiddelen. In-company oefenen heeft voordelen, omdat je de praktijk leert toepassen in je eigen omgeving / onderneming.

Uit onderzoek blijkt dat leren op een bekende locatie het “referentie-effect” verhoogt. Je koppelt kennis aan dingen die je dagelijks ziet. De “retentieperiode” (hoe snel je handelingen vergeet) wordt hierdoor kleiner.

Hoe lang duurt deze opleiding Eerste hulp?

De opleiding geven wij in 3 dagen (of 5 dagdelen / 20 uur). De cursus leent zich dus uitstekend voor een korte periode of snelle cursus, bijvoorbeeld als spoedopleiding.

De dagen of dagdelen stemmen we af samen met jou als opdrachtgever. Na de 2,5 dag training wordt in een halve dag het examen afgenomen door het Oranje Kruis. Ook dat gebeurt op jouw locatie.

Waar wordt de EHBO opleiding gegeven?

De opleiding organiseren we op de door jou gekozen locatie of andere externe locatie (vraag naar mijn adviezen over originele locaties, of laat ons een locatie reserveren).

Wat kost de cursus in company?

Je boekt een in-companycursus EHBO al vanaf  € 175,00 (excl. BTW) per persoon, inclusief kosten voor het examen, LOTUS-acteurs, verbandmiddelen en het diploma. 6 deelnemers is het minimum.

Reserveer nu een in-company EHBO cursus!

Neem contact op, we nemen dan alle mogelijkheden vrijblijvend met je door. Ook is het mogelijk om kosteloos data te reserveren.