EHBO-Compact

Een volledige EHBO opleiding is intensief en past niet bij ieders wens. Toch zijn er veel mensen die wel willen weten wat zij moeten doen in geval van nood. Bij EHBO-Compact worden alle levensreddende handelingen zoals reanimatie, gebruik van de AED, hulp bij grote bloedingen en shock in één dag behandeld.

Wil jij gelijk inschrijven voor een compacte EHBO opleiding?
Ga naar de cursuskalender

Wat zit er in een compacte EHBO opleiding?

EHBO-Compact heeft een flink tempo en een interactieve setting. Je leert natuurlijk alleen dat wat echt noodzakelijk is, zonder “overbodige” theorie. Daarom ga je veel oefenen en veel praktische voorbeelden zijn de rode draad van de opleiding. Dat zorgt er voor dat je na één dag al in veel gevallen weet wat te doen!

Tijdens de opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld

  • Vitale functies: controle van bewustzijn en ademhaling en de ABC methodiek
  • Veilig benaderen en eventueel verplaatsen van een slachtoffer
  • Behandelen van grote bloedingen, brandwonden, botbreuken en shock
  • Reanimatie en gebruik van de AED

Voor wie is deze EHBO-cursus?

EHBO-Compact is voor iedereen van 12 jaar en ouder. De opleiding wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur. De cursus is zowel geschikt voor particulieren (losse inschrijving) als voor zakelijke deelnemers (aanmelden van een hele groep of eigen cursus).

Wil jij in korte tijd de belangrijkste vaardigheden leren of ben je op zoek naar een spoedcursus EHBO / eerste hulp? Dan is deze opleiding echt wat voor jou!

Hoe lang duurt het?

De opleiding duurt 8 uur en kan worden gegeven in één of twee dagdelen van 4 uur. Natuurlijk wil je jouw prestatie beloond krijgen, daarom krijg je na afronding van de opleiding een certificaat. Let op, je doet géén (Oranje Kruis) examen en dus zijn zenuwen niet nodig.

Locatie van de opleiding

De cursus geven we ook in jouw bedrijf, vereniging of andere organisatie op een door jou gewenste locatie.
Neem je individueel deel aan deze compacte EHBO opleiding? Dan ben je welkom op onze leslocatie in Amersfoort.

Kosten

De kosten voor EHBO-Compact bedragen € 99,00 p.p. incl. BTW. De cursus kan doorgaan bij deelname van tenminste 6 deelnemers.

Schrijf je nu in voor EHBO-compact

Neem contact op om in te schrijven, een datum te reserveren of voor meer informatie over deze opleiding.