EHBO compact

Een volledige EHBO opleiding is intensief en past niet bij iedereen. Toch zijn er veel mensen die wel willen weten wat zij moeten doen in geval van nood. Bij EHBO-Compact worden alle levensreddende handelingen zoals reanimatie, gebruik van de AED, hulp bij grote bloedingen en shock in één dag behandeld.

EHBO-Compact is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder. De opleiding wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur. De cursus is zowel geschikt voor particulieren (losse inschrijving) als voor zakelijke deelnemers (aanmelden van een hele groep of eigen cursus).

Wil je in korte tijd de belangrijkste vaardigheden leren of ben je op zoek naar een spoedcursus EHBO / eerste hulp, dan is deze opleiding in het bijzonder geschikt voor jou. Ook als je opziet tegen de spanning van een examen is dit een cursus voor jou.

De inhoud van EHBO-Compact kenmerkt zich door een flink tempo in een interactieve setting. Je leert alleen dat wat noodzakelijk is, zonder "overbodige" theorie. Veel oefenen en veel praktische voorbeelden zijn de rode draad van de opleiding. Die zorgen er voor dat je na één dag weet wat te doen!

Tijdens de opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:
- Vitale functies: controle van bewustzijn en ademhaling en het ABC-protocol.
- Veilig benaderen en eventueel verplaatsen van een slachtoffer. 
- Behandelen van grote bloedingen, brandwonden, botbreuken en shock. 
- Reanimatie en gebruik van de AED.

De kosten voor individuele deelname bedragen € 99,50 per persoon.

Deze cursus kunnen wij ook organiseren voor een besloten groep of op jouw locatie. Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Voor deelname aan deze cursus ben je 12 jaar of ouder en heb je een gezonde fysieke gesteldheid.

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe