EHBO examen oefenen | ehbocollege.nl

EHBO examen oefenen

Test je EHBO kennis

Ben je bijna toe aan het EHBO examen? Het examen draait vooral om praktijk. Je laat in een aantal casussen zien dat je eerste hulp kunt verlenen.

In de praktijk, maar ook met de vragen die de examinator rond de casussen stelt, wordt je theoriekennis ook getoetst. Zo heeft EHBO toch meer "weetjes" dan je in eerste instantie denkt.

Voorbereiden op het examen EHBO

In deze test kun je het EHBO examen oefenen. Je toetst hier uiteraard alleen theorie, maar de vragen zijn vaak gericht op jouw praktijkhandelingen bij een ongeval. Daarnaast zitten er soms wat "strikvragen" bij die toetsen of je de stof niet alleen kent, maar ook begrijpt.

De test bestaat uit de volgende delen: EHBO examen oefenen

De vragen zijn gebaseerd op de stof volgens het Oranje Kruisboekje, 26e druk. Heb je bij jouw cursus een ander boek gebruikt, bijvoorbeeld "Leren & Doen", dan maakt dat niet uit. De test gaat echter uit van de stof zoals die wordt geëxamineerd.

Vul hieronder je gegevens in om naar de test te gaan. Je gegevens gebruiken we zodat je later verder kunt gaan met de test, of zodat je de uitslag ook op de mail kunt ontvangen.

Je kunt ook besluiten maar een deel EHBO examen te oefenen. Dat kun je doen met de navigatieknoppen in de test.

 Klik hier om een kopie van de voltooide quiz te ontvangen

Door op bovenstaande knop te klikken ga je er mee akkoord dat we jouw e-mailadres registreren en je af en toe (maximaal 2x per jaar) een gerichte mail sturen naar aanleiding van deze quiz.